Veřená zakázka

Gymnázium VBT Slaný - bezbariérovost

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45313100-5 - Instalace a montáž výtahů
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení stavebních prací: přístavba venkovní betonové výtahové šachty na severní dvorní fasádu stávající budovy gymnázia Václava Beneše Třebízského. Výtah bude zajišťovat bezbariérový přístup do všech pater budovy. Součástí stavebních prací je zřízení bezbariérového WC v 1.NP, úpravy vstupů do vybraných učeben a zlepšení vnitřního prostředí. Podrobnosti o předmětu veřejné zakázky a technické specifikace jsou uvedeny v projektové dokumentaci pro provádění stavby vypracované generálním projektantem PlanPoint, s.r.o., Sportovní 823/14, Praha 10 – Vršovice, IČ: 247 02 241, která tvoří přílohu č. 5 zadávací dokumentace.
Zadávací dokumentace obsahuje podrobný soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr požadovaných prací a konstrukcí v elektronické podobě (příloha č. 6 zadávací dokumentace).
Projektová dokumentace a soupis prací, dodávek a služeb s výkazem výměr jsou pro zpracování nabídkové ceny závazné. Zadavatel doporučuje účastníkům ověřit si soulad soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr s textovou a výkresovou částí projektové dokumentace stavby a případné rozpory si vyjasnit ještě v průběhu lhůty pro podání nabídek

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    24.05.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    13.06.2018