Veřená zakázka

Infrastruktura pro výstavbu RD v lokalitě „Babka“ Litomyšl: Vybudování retenční nádrže a likvidace původní studny

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem zakázky je navržení řešení a následné vybudování retenční nádrže pro zachycení dešťových srážek jakou součásti infrastruktury pro výstavbu nových rodinných domů v lokalitě „Babka“ Litomyšl. V rámci realizace dojde též k likvidaci staré nepotřebné studny v tomtéž území.
Výchozím podkladem k provedení projekčních a následných stavebních prací je projektová dokumentace pod názvem „Retenční nádrž pro zachycení dešťových srážek v lokalitě Lány - Babka“ vypracované firmou P-AQUA s.r.o., Projektová kancelář, IČO: 274 85 129, pod zakázkovým číslem 17/2020 v měsíci říjnu 2020.
Studna bude zlikvidována podle projektové dokumentace pod názvem „Likvidace studny Litomyšl, Lány, Babka“ vypracované firmou GKIP Litomyšl s.r.o., Projektová kancelář, IČO: 061 47 623, pod zakázkovým číslem 51-190 v měsíci dubnu 2020.

Zadavatel pro vyloučení pochybností a předejití případným dotazům směřujícím k vysvětlení této zadávací dokumentace zdůrazňuje, že tato veřejná zakázka je zadávána formou Design and Build (navrhni a postav).
Přílohy této zadávací dokumentace týkající se retenční nádrže slouží pouze jako výchozí podklad mapující území a reflektující původní řešení, které ovšem zadavatel nepovažuje za vyhovující a ekonomicky únosné. Rovněž slepý rozpočet týkající se retenční nádrže není výkazem výměr ve smyslu vyhlášky č. 169/2016 Sb., o stanovení rozsahu dokumentace veřejné zakázky na stavební práce a soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    03.03.2022