Veřená zakázka

PD ve stupni DUSP a DPS na akci: Montáž starší ocelové haly ve Staříči středisko FM

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71000000-8 - Architektonické, stavební, technické a inspekční služby
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy s jedním dodavatelem na zpracování projektové dokumentace pro montáž starší ocelové haly o půdorysných rozměrech 10 x 29,8 m s pultovou střechou s výškou okapu 6 m, sklon střechy 5 °, včetně vyřízení společného povolení. Hala bude přistavena k jižní stěně skladu soli na skládce posypového materiálu Staříč, parcela č. 2077/13. V současnosti ocelová hala stojí v areálu Správy silnic Frýdek-Místek, Horymírova 2287, ta bude odborně demontována, označena, převezena na skládku Staříč a připravena k montáži (demontáž není součástí PD).

Bližší rozsah díla:
Hala bude sloužit k uložení drobné mechanizace a příslušenství, případně posypového materiálu. V areálu skládky ve Staříči se nachází stávající sklad soli a ostatní objekty. Tyto zůstanou zachovány a nejsou předmětem této projektové dokumentace. V areálu skládky jsou stávající inženýrské sítě - vodovodní přípojka, dešťová kanalizace a telefonní přípojka. Informace o vedení inženýrských sítí v tomto prostoru bude poskytnuta zhotoviteli PD. Nově smontovaná hala bude napojena na stávající areálový rozvod. Hala bude nově napojena pouze na dešťovou kanalizaci.

Projektové dokumentace budou zpracovány dle zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů a od okamžiku nabytí účinnosti zákona č. 283/2021 Sb., stavební zákon, ve znění pozdějších předpisů, dle tohoto zákona (zákon č. 183/2006 Sb. a zákon č. 283/2021 Sb., se dále jednotně označují jen jako „stavební zákon“) a jeho prováděcích předpisů. Předmět zpracování je definován v obchodních podmínkách, které tvoří přílohu této zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    30.04.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    14.05.2024