Veřená zakázka

Pořízení parního autoklávu pro Slezskou nemocnici v Opavě, p. o.

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Zdravotnictví, sociální služby
Zdravotnictví, sociální služby ->  Přístroje
CPV kódy:
33100000-1 - Zdravotnické přístroje
Popis:

Předmět plnění je dodávka parního autoklávu. Blíže uvedeno v příloze č. 4 zadávací dokumentace – Minimální technické podmínky. Součástí předmětu veřejné zakázky je rám do komory, 2 x transportní vozík, zavážecí vozík. Předmětem veřejné zakázky je také odinstalování a ekologická likvidace stávajícího sterilizátoru. Dále úprava montážního otvoru tak, aby byly zachovány veškeré hygienické podmínky.

Předmětem veřejné zakázky je rovněž:
• doprava;
• montáž;
• instalace;
• zprovoznění;
• instruktáž dle ust. § 61 zákona č. 268/2014 Sb., o zdravotnických prostředcích, ve znění pozdějších předpisů;
• provádění veškerých potřebných předepsaných prací dle doporučení výrobce v souladu se zákonem 268/2014 Sb. o zdravotnických prostředcích a normou ČSN 62353 (především PBTK, případně kalibrace, ověření nebo jiné předepsané servisní činnosti)
• záruční servis v délce 36 měsíců ;
• dále pak předání veškerých dokladů, které se k dodanému zboží vztahují (dodací list, návod k obsluze v českém jazyce 1x v tištěné formě, 1x v elektronické podobě na CD nosiči a certifikát CE, event. prohlášení o shodě podle zákona
č. 22/1997 Sb., o technických požadavcích na výrobky, ve znění pozdějších předpisů, protokol o instruktáži dle ust. § 61 zákona č. 268/2014 Sb., o zdravotnických prostředcích, ve znění pozdějších předpisů, protokol o výchozí elektrické revizi pevně instalovaného zdravotnického prostředku dle ČSN EN 33 1500 Z3).

Zadavatel požaduje dodávku nového přístroje, nepřipouští možnost dodávky repasovaného přístroje.

Přístroj musí splňovat minimální technické parametry specifikované zadavatelem v zadávacích podmínkách. Zadavatel upozorňuje, že u číselných technických parametrů je toleranční rozsah +/- 10% za podmínky splnění požadovaného medicínského účelu (diagnostické a terapeutické využití).

Dodavatel je povinen ve své nabídce uvést, zda instalace a provoz předmětu plnění vyžaduje splnění zvláštních podmínek ze strany zadavatele (např. z hlediska požadavků na kapacitu inženýrských sítí, dodávky vody, medicinálních plynů atd.) a pokud ano, uvést detailně tyto zvláštní podmínky.

Zadavatel dále upozorňuje dodavatele na skutečnost, že zadávací dokumentace je souhrnem požadavků zadavatele a nikoliv konečným souhrnem veškerých požadavků vyplývajících z obecně známých platných a odborných norem. Dodavatel se tak musí při zpracování své nabídky vždy řídit nejen požadavky obsaženými v zadávací dokumentaci, ale též ustanoveními příslušných obecně závazných norem.

V případě, že zadávací podmínky veřejné zakázky obsahují požadavky nebo odkazy na obchodní firmy, názvy nebo jména a příjmení, specifická označení zboží a služeb, které platí pro určitou osobu, popřípadě její organizační složku, za příznačné, patenty, ochranné známky nebo označení původu, umožňuje zadavatel výslovně pro plnění veřejné zakázky použití i jiných, kvalitativně i technicky obdobných řešení.

Dle ustanovení § 2 písm. e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve znění pozdějších předpisů, je vybraný dodavatel osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    13.03.2017