Veřená zakázka

Rekonstrukce LC Sklenářová

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Lesní cesta bude provedena tak, aby dle ČSN 73 6108 odpovídala zařazení do kategorie lesních cest 2L – 3,0/15.
V koruně bude šířka lesní cesty 3,0m + 2x krajnice 0,25m. Krajnice budou zhotoveny ze štěrkodrtě fr.0-32 šíře 0,25m po obou stranách.
Konstrukce vozovky bude zhotovena odstraněním stávající nesoudržné vrstvy výšky cca 15 cm v celé své délce.
Zpevnění podkladu lesní cesty bude v celé délce komunikace tvořit štěrkodrť fr. 0-63 mm průměrné výšky 15 cm. Vysvahování v souvislosti s navýšením nivelety lesní cesty do 10 cm bude provedeno v návaznosti na lesní cestu z vhodného materiálu odtěženého z původního povrchu lesní cesty.
Odstraněný nános bahna a hrabanky z povrchu stávající komunikace bude přehozen do přilehlého porostu a rozprostřen do ztracena, část bude převezena na skládku do vzdálenosti 5km. Podél pravé i levé strany lesní cesty budou v daných úsecích vyplývající z výkresové části dokumentace zhotoveny nové odvodňovací příkopy a pročištěny stávající stoky v délce 30 m navazující na tyto nové odvodňovací příkopy. Voda z příkopů bude odvedena příčnými trubními propustky z železobetových trub délky 7,5m a o průměru 60 cm z čely z lomového kamene do betonu včetně osazeného
betonového parapetu. Vtok a výtok propustků nebude nijak zpevňován. Sklon a poměr svahování nových odvodňovacích příkopů a pročišťovaných stok bude upřesněn při realizaci na základě zjištěné skladby terénu. Hospodářské trubní sjezdy budou zhotoveny o minimální šířce 6m z plastových trub o průměru 40 cm, nosnosti SN6 a vyšší. Čela hospodářských sjezdů budou zpevněny lomovým kamenem včetně spárování cementovou maltou a betonovými parapety. Průměrná délka zpevnění sjezdů bude provedena v závislosti na okolním terénu na cca 5m.
Skládka dřeva bude zhotovena z kameniva frakce 0-125mm. Zpevnění hospodářských sjezdů bude provedeno z kameniva frakce 0-63mm.
Povrch komunikace bude mít jednostranný příčný sklon 3% k pravé straně.
Místo plnění: k.ú. Majdalena

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    24.01.2018