Veřená zakázka

Řešení statické dopravy - realizace parkovacích stání na I. etapě v Orlové - Lutyni - ul. Na Stuchlíkovci č.p. 693-699"

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

2. Předmětem zakázky je vybudování nových parkovacích stání pro osobní automobily na I. etapě v Orlové-Lutyni – ul. Na Stuchlíkovci č.p. 693-699 (dále také „stavba“).
Jsou navržena kolmá parkovací stání pro osobní vozy v samostatných zálivech podél stávající komunikace. Navržený celkový počet parkovacích stání je 37 (15 + 12 + 10), z toho 3 stání pro IMOB.
Jednotlivé rozmístění respektuje stávající místní podmínky, zdravou vzrostlou zeleň, inženýrské sítě, sloupy veřejného osvětlení. Ze zdravotních důvodů je navrženo kácení 4 ks stromů. Stávající odpočinková zpevněná plocha s lavičkami a přístupovým chodníkem je přemístěna v rámci této stavby za navrhovaná parkovací stání k blízkým stromům.
Parkoviště budou osvětlena stávajícím veřejným osvětlením. Základní rozměry kolmých stání jsou navrženy 4,50 m x 2,50 m, krajní stání s rozšířením na šířku 2,75 m , stání pro IMOB je navrženo rozměrů 4,50 m x 3,50 m. Počítá se s přesahem vozu do zeleně. V místech navržených parkovacích stáních kde není komunikace dostatečně široká je navržena manipulační plocha umožňující vyjetí vozidla z parkovacího místa v délce 1,25 m. (Šířka jízdního pruhu tak bude 4,75 m). Konstrukce parkovišť a manipulační plochy je navržena ze zámkové dlažby tl. 80 mm kladené do pískového lože.
V rámci stavby je navrženo přesunutí zpevněné plochy s lavičkami rozměrů 4,0 m x 2,5 m včetně přístupového chodníku šířky 0,75 m. Tyto plochy jsou navrženy ze zámkové dlažby tl. 60 mm kladené do pískového lože.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    17.07.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    12.06.2019