Veřená zakázka

Zhotovení projektové dokumentace na stavbu Albertinum Žamberk - přístavba lůžkové části psychiatrické a gerontopsychiatrické péče, včetně výkonu autorského dozoru projektanta

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Pardubický kraj
Kategorie:
Projekty a studie
CPV kódy:
71320000-7 - Technické projektování
Popis:

Vypracování projektové dokumentace pro výše uvedenou stavbu v rozsahu dle zákona č. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním řádu ve znění pozdějších předpisů a prováděcích vyhlášek a zákona upravujícího zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů a prováděcích vyhlášek.

Projektová dokumentace bude zpracována na stavbu Albertinum Žamberk - přístavba lůžkové části psychiatrické a gerontopsychiatrické péče. Projektová dokumentace bude řešit přístavbu psychiatrického a gerontopsychiatrického oddělení jako náhradu za stávající provoz s využitím veškerého současného personálu a odborného potenciálu lůžkového oddělení a umožní rozšíření lůžkových služeb o služby gerontopsychiatrické péče. Přístavba je dělena na přístavbu dvoupodlažní východní části zaměřené na rozšíření příjmového a ambulantního bloku a na přístavbu lůžkové třípodlažní části situované západním směrem s možností rozdělení realizace do dvou na sobě nezávislých etap, kdy etapou první musí být přístavba části lůžkové. Součástí bude zpracování projektové dokumentace vnitřního vybavení (zdravotnické přístroje, nábytek a ostatní vybavení). Autorský dozor projektanta po dobu realizace stavby.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    07.05.2016
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    28.06.2016